Tarieven

CRKBO

Training
De investering voor de training “Creativity, Innovation and Science” bedraagt €600,- (vrijgesteld van BTW) per team of afdeling. De duur is circa twee uur. Het maximum aantal deelnemers is dertig. De training vindt plaats op locatie van de opdrachtgever. Catering wordt verzorgd door de opdrachtgever.

Brainstorming
De investering voor de brainstorming workshop “Evidence-based brainstormen” bedraagt €1000,- (ex. BTW) per dag en €500,- (ex. BTW) per (extra) dagdeel.
Het maximum aantal deelnemers is twaalf. De workshop vindt plaats op locatie van de opdrachtgever. Catering wordt verzorgd door de opdrachtgever. Mocht tijdens het doorspreken van de opdracht blijken dat de omvang van de opdracht te groot is of dat de uitdaging (per ongeluk) onvolledig of onjuist in kaart is gebracht (denk aan onduidelijkheid over wensen of oorzaken van problemen), dan bakenen we deze samen eerst opnieuw af. Dit versterkt de effectiviteit van de brainstorming.

Coaching
De investering voor personal coaching bedraagt €125,- (ex. BTW) per uur. Het intakegesprek is gratis. De coaching en de intake vinden plaats op locatie van de opdrachtgever of een nader overeen te komen locatie.

Exergy Training
Havelaarstraat 4
6881WG Velp
Michiel@exergy-training.nl

KVK nr. 09174285
BTW nr. NL8203.33.566B01

Disclaimer
Leveringsvoorwaarden

Copyright 2019. Exergy Training. Alle rechten voorbehouden.